Abszolút rugalmasság

Csatlakozz bárhonnan, bármikor, bármire. Egy egyedülálló rendszer, ami ötvözi az online világ rugalmasságát és az élő órák dinamikáját.

60 perces órák

Rövidebb blokkokra bontott tananyag, mely a nyelvtani szerkezeteket, szókincset a kommunikatív célt és a mindennapok spanyol nyelvét egy összefüggő, logikusan felépített rendszerben gyakorolja.

Fejlődés lehetősége minden szinten

A Magyarországon elérhető spanyol online nyelvoktatás gyakran megreked egy szinten. A workshopok ezzel szemben alapfoktól felsőfokig minden szint igényeit kielégítik.

Kislétszámú órák

Van, amit egyedül is meg lehet tanulni. A valós kommunikáció azonban mindig többemberes feladat. A workshopok ezt a természetes helyzetet mintázzák, mindig gondosan ügyelve arra, hogy megmaradjon a dinamika és az interaktivitás. 3-6 főig, a workshopon belül pedig online csoportbontás is előfordulhat.

Gondosan össszeállított segédanyagok

Minden workshop anyaga egy kipróbált módszer + évtizedek tapasztalatának eredménye. Az egyes workshopokhoz tartozik egy összefoglaló PDF, melyet a résztvevők a workshopot követően emailben kapnak meg.

Nem több egy jó reptéri kávé áránál

Egy szakszerűen felkészült, anyanyelvű tanárnak általában borsos ára van. Ezzel szemben a workshop bevezető ára nem lehetne kedvezőbb: mindössze 7€ (30% kedvezménnyel, amíg az akció tart).